Зустрічайте святковий розпродаж!

19.12.2017
01.01.01
розпродаж

Так чекали тих свят і діждалися! Відчуйте цей радісний дух і ви. Скористайтесь знижками та придбайте необхідні товари за приємними акційними цінами.

Цієї зими вас очікують низькі ціни на паяльне та вимірювальне обладнання, ручний інструмент, мікроскопи, обладнання для оптоволокна та ін.

Привабливі ціни діють до 15.01.2018 року – не проґавте!

Професійний набір для комплексного обслуговування електроніки в алюмінієвому кейсі з зафіксованими всередині інструментами. Набір містить плоскогубці, викрутки, шестигранні ключі, цифровий мультиметр та паяльник.
Знято з виробництва
Настільна світлодіодна лампа нового покоління з контролем яскравості (димер, 7 рівнів). Сенсорна кнопка ввімкнення.
Надійна паяльна станція з плавним регулюванням температури (250-450 °C).
3400.00 ₴
Мультиметр дозволяє вимірювати постійну і змінну напругу, силу постійного та змінного струму, ємність, частоту, температуру, а також перевіряти провідність електричних кіл, тестувати діоди і транзистори. Прилад оснащено функціями автоматичного вимкнення, Data Hold та аналоговою шкалою.
Знято з виробництва
Цифровий осцилограф-мультиметр для вимірювання постійного та змінного струму та напруги, опору, ємності, частоти, а також для перевірки провідності електричних кіл та тестування діодів.
Знято з виробництва
Настільна світлодіодна лампа нового покоління з 3 режимами освітлення, контролем яскравості і функцією запам'ятовування налаштувань.
1560.00 ₴
Кишеньковий цифровий мультиметр UNI-T UT33A дозволяє вимірювати силу постійного і змінного струму, постійну і змінну напругу, а також тестувати діоди і транзистори та перевіряти провідність електричних кіл.
Знято з виробництва
Професійний набір інструментів, в якому є все, що може знадобитися для паяння. Навіть паяльник з припоєм!
4400.00 ₴
Кліщі для вимірювання постійної та змінної напруги, опору. Є функція тестування діодів та перевірки провідності кола.
Знято з виробництва
Настільна світлодіодна лампа з контролем яскравості (димер, 7 рівнів) і сенсорною кнопкою ввімкнення.
Одноканальний легкий цифровий осцилограф/мультиметр зі смугою пропускання 50 МГц, частотою дискретизації 200 Мвиб/с та низкою вимірювальних функцій.
18880.40 ₴
Бінокулярний стереомікроскоп. Збільшення об'єктива: 0.70X-4.5X. Підсвітка.
16724.00 ₴
Професійна інфрачервона паяльна станція для роботи з SMD, BGA, CBGA, CCGA, CSP, QFN, MLF, PGA та всіма безепоксидними µBGA і т.д.
Знято з виробництва
Зварювальний апарат, з сучасною системою вирівнювання по серцевині волокна в V-подібній канавці, для типів волокон: SM, MM, DS, NZDS. Час зварювання: швидкий режим - 7 с / автом. режим - 9 с, час нагрівання: 30 с. 5-дюймовий кольоровий сенсорний РК дислей.
Знято з виробництва
Зварювальний апарат, з сучасною системою вирівнювання по серцевині, для типів волокон: SM, MM, DS, NZDS. Час зварювання: швидкий режим - 7 с / автом. режим - 9 с, час нагрівання: 13 с. 5-дюймовий кольоровий сенсорний РК дислей.
Знято з виробництва
Зварювальний апарат з системою вирівнювання за V-подібною канавкою для типів волокон SM і MM. Час зварювання: 7 с, час нагрівання: 35 с. 2,8-дюймовий кольоровий РК-дисплей.
68000.00 ₴
Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
Чат з продажів
 Онлайн чат у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти