Аксесуари для авто – відтепер у нашому асортименті!

08.10.2021

Багато подорожуєте машиною? Ваш робочий день проходить за кермом?
Зробіть перебування у салоні максимально комфортним з новими аксесуарами для автомобілів.
Відтепер у нас можна придбати корисні речі для водіїв:

  • Додаткові автомобільні дзеркала - додаткове дзеркало огляду сліпих зон допоможе контролювати ситуацію довкола автомобіля під час руху заднім ходом, зміні смуги чи здійсненні розвороту.
  • Автомобільні пилососи - автомобільний бездротовий міні пилосос має компактні розміри і велику потужність. Однієї повної зарядки пилососа достатньо, аби очистити незначні забруднення у салоні.
  • Плівки водовідштовхувальні - плівка для дзеркала бічного виду відштовхує краплі води та бризки, що забезпечує чіткий огляд у дощовий чи туманний день.
  • Зволожувачі повітря - простий і зручний у користуванні пристрій допоможе підтримувати комфортний рівень вологості у вашому автомобілі.
  • Компресори - незамінний та надійний помічник у дорозі. Невеликий, але потужний насос легко підкачає шину, коли поряд немає автосервісу. Підходить як для звичайних седанів, так і для позашляховиків.
  • Контейнери для сміття – набридло складати і витягати обгортки з цукерок та серветки з ящика для зберігання у дверях? Придбайте компактний, проте місткий контейнер для сміття. Контейнер герметично закривається, що не дозволяє стороннім запахам потрапити у салон.
  • Органайзер - органайзер з кріпленнями для спинки автомобільного крісла стане незамінним аксесуаром у салоні. Водонепроникний мішок і магнітна планка-застібка допоможуть вберегти від випадкових пошкоджень цінні речі та документи.
  • Пусковий пристрій - унікальний помічник, який поєднав у собі пусковий автомобільний пристрій та павербанк. З його допомогою ви зможете будь-якої миті завести автомобіль з розрядженим акумулятором та зарядити мобільний ґаджет.
  • Точилка для склоочищувача - компактний та зручний у використанні аксесуар за лічені секунди і без особливих зусиль відновить склоочисники автомобіля.

Обирайте та купуйте практичні та корисні аксесуари для авто. Адже комфорту забагато не буває!

Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
Чат з продажів
 Онлайн чат у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти