Енергозберігаючі товари вже в нашому магазині!

28.05.2015
Енергозберігаючі технології - економ разом з нами!

Питання раціонального використання електроенергії в умовах підвищення тарифів в Україні сьогодні як ніколи актуальне, тому все більше людей обирають світлодіодне освітлення, що спричинило справжню революцію в цій сфері. Завдяки своїй енергоефективності, світлодіоди споживають в 10 разів менше електроенергії, ніж традиційні джерела світла, а термін їх служби - 50-100 тисяч годин (для порівняння, ресурс ламп розжарювання - 1000 годин, а люмінесцентних ламп - до 10 тисяч годин). Впровадження світлодіодного освітлення дозволить значно заощадити кошти та енергоресурси. Зростання ринку світлодіодних джерел світла спостерігається в усьому світі, тому в найближче десятиліття на нас чекає справжній LED-бум - світлодіоди замінять менш ефективні джерела світла в кожному будинку, офісі і на вулицях.

До купівлі такої, на перший погляд, простої речі, як LED-лампочка варто підійти з повною відповідальністю, адже окрім переваг, в дешевих LED-лампах є серйозні недоліки: мерехтіння, що сильно впливає на стомленість, перегрів світлодіодів, що зменшує термін служби до одного року, а також не відповідність заявленим характеристикам. Якісні LED-лампи довговічні і вони прослужать не тільки вам, але й вашим дітям та онукам. Тому, при покупці LED-лампи не варто економити, адже насправді ви не витрачаєте гроші, а вкладаєте їх у своє світле майбутнє.

Пропонуємо вам спробувати це перспективне і дуже економне джерело світла, зібравши його власними руками. Представляємо вашій увазі нову категорію товарів на нашому сайті – Енергозберігаючі технології, де ви знайдете все необхідне для того, щоб зібрати якісне LED-джерело світла. Збираючи світлодіодну лампу своїми руками ви завжди можете бути впевнені, що вона відповідатиме заявленим характеристикам. І найголовніше - ви істотно заощадите, тому що вартість комплекту для самостійного складання в 1,5-2 рази нижче вартості готової лампи. А перспективність цього напрямку може послугувати початком вашого власного невеликого бізнесу...



Увійти в чат
Онлайн чат Офлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Онлайн чат Офлайн
Чат з продажів
 Онлайн чат не у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти