Енергозберігаючі автомобільні лампи в нашому асортименті!

08.04.2016
Енергозберігаючі технології - економте з нами!

З кожним роком LED-технології набувають все більшої популярності і проникають в найрізноманітніші сфери нашого життя. Сьогодні, світлодіодні часто використовуються в побутовому освітленні, підсвітці рідко-кристалічних екранів, технологіях передачі даних і навіть рослинництві. Не дивно, що ця технологія знайшла застосування і в автомобільній індустрії, а саме, почала використовуватись як джерело світла в автомобільних фарах.

LED-лампи, які встановлюються в автомобільних фарах, забезпечують, як мінімум, на 65% більше освітлення, ніж звичайні галогенні лампи. Завдяки робочій напрузі (12 або 24 В), ці лампи можливо встановити практично в будь-який автомобіль.

Універсальність – лиш одна з багатьох переваг автомобільних світлодіодних ламп. Вони споживають значно менше енергії, їх ресурс роботи значно вищий (більше 30 000 годин), а також світлодіодні лампи є значно безпечнішими на дорогах. Дійсно, навіть при роботі в фарах рефлекторного типу, вони все одно утворюють чітку межу між світлом і тінню, що, в свою чергу, запобігає засліпленню водіїв зустрічного руху.

Пропонуємо вам особисто спробувати всі переваги енергозберігаючих автомобільних ламп, шукайте їх в нашому асортименті!



Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
Чат з продажів
 Онлайн чат у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти