Очікувані смартфони 2013 року

15.01.2013

Ось і наступив 2013 рік, а з ним і новини зі світу мобільних телефонів. Усіх фанатів та любителів смартфонів, звичайно ж, цікавить питання, а чим же нас порадує розумна Змія у світі розумних телефонів?


Apple iPhone 5S/6

 Apple iPhone 5S/6

Розпочнемо із чуток про iPhone 5S або 6 (точніша назва нового пристрою наразі невідома. Якщо бути відвертим, то корпорація Apple поки не давала жодних офіційних коментарів з приводу нового iPhone. Деякі джерела повідомляють, що у березні цього року відбудеться реліз чудо-телефону. Новинка може мати 4.8 дюймовий дисплей, виготовлений за новими технологіями IGZO. Щільність екрану буде дуже велика, а зображення досить деталізованим. Великою перевагою таких дисплеїв стане їх енергоспоживання (транзистори таких дисплеїв не потребують постійного оновлення стану при демонстрації нерухомого зображення, що суттєво економить енергію). З'явиться і новий чотири ядерний процесор А7, і, звичайно ж, будуть зміни у додатках. Поки ніхто не береться говорити, що цей iPhone зробить революцію серед продукції Apple!

Nexus 5

Nexus 5

Після минулорічного вдалого дебюту Nexus 4, компанії Google буде важко перевершити саму себе. Але, все-таки, у фанатів вже є пропозиції стосовно змін у Nexus5. Очікується, що дисплей матиме більш високе розширення, з'явиться вдосконалений чотири ядерний процесор з частотою в 2 ГГц. Хотілось би також об'ємнішу пам'ять і, звичайно ж, камеру зі спалахом на 12 Мп. З впевненістю можна сказати лише те, що Nexus 5 працюватиме на новій версії операційної системи Android. Так як всі попередні моделі Nexus були представлені під кінець року, з розрахунком на те, що новинка буде чудовим новорічним подарунком, то і реліз п'ятого гуглофону також передбачають в кінці 2013 року.


ZTE Nubia Z5

 ZTE Nubia Z5

Про цей смартфон вже давно ходять чутки, і зовсім недавно відбувся його анонс, але офіційна дата релізу поки не оголошувалась. Швидше всього, ця подія відбудеться на днях. Відомо, що виробником буде китайська компанія ZTE, одна з лідерів у виробництві телекомунікаційного обладнання і мобільних телефонів у Китаї. ZTE заявила, що новий продукт буде доступним не лише на китайському ринку, але й у цілому світі. Більшість аналітиків стверджує, що ZTE стане одним із конкурентів Samsung Galaxy S4, презентація якого очікується в лютому 2013 року. Детальнішу інформацію та опис ZTE Nubia Z5 ви знайдете на нашому сайті вже найближчим часом.

Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4

Реліз цього смартфону може відбутись у найближчі місяці (лютий і березень). Такий поспіх можна пояснити лише тим, що виробники Galaxy S4 хочуть випередити свого головного конкурента Apple і представити новий смартфон на конгресі Mobile World 2013, який відбуватиметься з 25 по 28 лютого в Іспанії.

Вже зараз, нам відома деяка інформація про цю новинку. Очікується, що новий смартфон працюватиме на чотири ядерному процесорі Cortex-A15 з частотою 2 ГГц, що викликає деякі підозри, оскільки такий процесор буде буквально виснажувати батарею. Виходячи з неофіційних даних, у новому Galaxy з'явилась нова камера. Передбачається, що камера буде 13 мегапіксельною і оснащеною LED спалахом, а 5-дюймовий екран матиме розширення - 1920х1080 пікселів та щільність 441 піксель на дюйм. Швидше за все, смартфон працюватиме на операційній системі Android 4.2. Передбачається, що об'єм оперативної пам'яті становитиме 2 ГБ, а внутрішньої - 16 ГБ, а також у смартфоні буде слот для карти пам'яті. Захисне скло Corning Gorilla Glass захищатиме смартфон від пошкоджень. 2. Однак потрібно пам'ятати, що поки не відбулась офіційна презентація Samsung Galaxy S4, всі наші припущення залишаються всього лиш чутками.

Sony Xperia Z

 Sony Xperia Z

Новинка від Sony, раніше відома як Yuga C660X, вже отримала ринкову назву і надійде у продаж під назвою Sony Xperia Z.Як уже відомо, смартфон працюватиме на чотири ядерному процесорі Qualcomm Snapdragon S4 Pro з частотою 1,5 ГГц під управлінням операційної системи Android 4.1.1 Jelly Bean. Xperia Z стане власником п'яти дюймового Full HD сенсорного екрану з щільністю 440 точок на дюйм. Ходять чутки, що екран буде виготовлено за технологією OptiContrast, яка завдяки поглинанню розсіяного світла і світла зовнішніх джерел дозволяє досягти високого контрасту та глибини зображення. На превеликий жаль, поки немає єдиної думки про камеру та об'єм оперативної та флеш-памяті телефону. Одні джерела стверджують, що камера Xperia Z буде з розширенням 12 Мп, інші – з 13 Мп. Вже тепер відомі кінцеві розміри смартфону - 139 х 71 х 7,9 мм. Прогнозується, що новинка надійде у продаж спочатку у Японії, а з квітня цього року буде доступною і у інших країнах.

Окрім вищеперерахованих смартфонів, на ринку свої новинки планують представити компанії Nokia, Sony, HTC, Motorola, BlackBerry, Lenovo, LG. На жаль, на сьогодні є дуже мало інформації про ці смартфони, а також і про дату їх виходу на ринок. Тому, нам нічого не залишається, як набратися терпіння і очікувати появи свіжих новин із світу смартфонів.

Магазин ВСІ ЗАПЧАСТИНИ обіцяє тримати руку на пульсі всіх подій в сфері комунікаційних технологій і ділитиметься з вами усіма останніми новинами.

Копіювання матеріалів з сайту all-spares.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.
Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
Чат з продажів
 Онлайн чат у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти