Nokia – несподіване повернення!

22.11.2016

15 листопада на Capital Markets Day, компанія Nokia оголосила, що має намір повернутися в індустрію смартфонів. Під час презентації з'явився слайд із стратегією компанії на наступний рік. Одним з пунктів на 2017 рік є повернення бренду до мобільного бізнесу.

Nokia повертається

Займатися виробництвом смартфонів компанія не планує. Оскільки нещодавно вони продали все своє обладнання Microsoft, ці обов'язки візьме на себе компанія Foxconn.

HMD Global отримає ексклюзивні права на розробку телефонів та планшетів під брендом Nokia терміном на 10 років. Також контрактом передбачено, що протягом трьох років HMD витратить близько $ 500 млн на просування продукції. На початку листопада компанія HMD Global вже почала співпрацювати з відомим маркетинговим агентством Mother. До слова, саме ця контора займалася просуванням таких відомих брендів, як Coca-Cola та IKEA.

Одним з перших нових пристроїв від Nokia стане смартфон D1C. Цікавим є факт, що вся нова продукція працюватиме на операційних системах Android, в тому числі й новий смартфон. Ним буде керувати операційна система Android 7.0 Nougat. Для начинки D1C використовуватимуть процесор Snapdragon 430 з тактовою частотою 1,4 ГГц та графічний прискорювач Adreno 505. З пам’яттю також не мало б виникати проблем – 3 ГБ оперативної пам'яті та 32 ГБ вбудованої. Згідно з даними бенчмарка, новинка від Nokia отримає 5 дюймовий екран з роздільною здатністю 1920 x 1080 Мп. Також D1C отримає основну камеру на 13 Мп і фронтальну камеру на 8 Мп.

Перша офіційна презентація смартфона вже запланована на лютневу виставку Mobile World Congress 2017. У планах фінської компанії на 2017 рік також є випуск першого планшета під брендом Nokia.

А поки нам залишається лише чекати повернення славнозвісного бренду на ринок смартфонів та сподіватися, що Nokia зможе виправдати сподівання своїх прихильників. ВСІ ЗАПЧАСТИНИ продовжують стежити за тенденціями розвитку комунікаційних пристроїв, щоб вчасно забезпечити наших клієнтів потрібними запчастинами та аксесуарами.

Копіювання матеріалів з сайту all-spares.ua дозволяється тільки за умови вказівки авторства і розміщення зворотнього текстового посилання на кожен скопійований контент.
Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
uk
Українська Русский
Увійти в чат
Онлайн чат Онлайн
Чат з продажів
 Онлайн чат у мережі
Контакти
Телефон:
Замовити зворотний дзвінок
Email:
Порівняти
Не обрано товарів для порівняння
Чат з продажів
Контакти
Порівняти